Västertorp

Vårt kontor i Västertorp ligger på Isjaktsgränd 37 och vi flyttade in Påskhelgen 2020. Vi har de flesta av våra kunder på gångavstånd så här går vi eller cyklar runt i området.

Vi har i dagsläget 50 kunder och vi tar gärna emot nya beslut. Vi kan självklart också ta hand om kunder i närområdet på Hägerstensåsen och i Mälarhöjden.

På vårt kontor i Västertorp är Annelie Pettersson Enhetschef. Annelie är Undersköterska och hon har arbetat med hemtjänst i snart 20 år. Som Enhetschef ansvarar Annelie för kontakt med våra kunder, biståndshandläggare och anhöriga. Annelie anställer alla medarbetare och leder det dagliga arbetet.

Annelie arbetar tillsammans med Maria Malmson som delar sin tid med arbete ute i verksamheten och som samordnare av scheman och dagligt arbete inne på kontoret.

Vi hade sett fram emot att kunna bjuda in våra kunder till öppet hus på kontoret under våren men nu får vi avvakta till pandemin är över. Annelie och Maria med alla medarbetare kommer att ordna aktiviteter med kaffe och bullar på Omsorgsfamiljens egen kaffehörna utanför kontoret under våren.

Vi är alla vaccinerade men vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens råd avseende säkert arbete under pandemin.

Annelie Pettersson

Maria Malmson