Fruängen

Vi startade vårt kontor i Fruängen 2015 och vår första lokal låg i centrum. Vi har vuxit en hel del sedan 2015 och i dag har vi ansvar för utförandet av hemtjänsten till 120 kunder som bor runt om i närområdet.

Vi flyttade vid årsskiftet till nya fina lokaler på Fruängsgatan 18 där många av er känner er hemma sedan tidigare. Vi har tagit över lokalen efter Fruängens rehabilitering som funnits på platsen i över 20 år före oss.

Tina Eriksson är Enhetschef på vårt kontor i Fruängen. Tina är undersköterska och har en gedigen erfarenhet av äldreomsorg och hemtjänst och har varit ansvarig chef de senaste 20 åren. Tina ansvarar för alla våra kunder, besluten, kontakten med biståndshandläggarna och anställer alla medarbetare.

Tina samarbetar nära med Vårdcentralerna och distriktssköterskorna i området.

Tina arbetar tillsammans med Jenny Renholm och Jovana Zaric som samordnar det dagliga arbetet. Jenny är undersköterska och har också hon en lång erfarenhet av att dels arbeta ute i verksamheten och från att schemalägga och planera alla besök under veckorna.

Tina och Jenny har sedan starten varje vecka bjudit in till ett öppet hus med trivsamt umgänge och trevliga aktiviteter som passar de flesta. Tina och Jenny kommer under våren starta upp gemensamma aktiviteter utomhus som avslutas med en stunds umgänge med kaffe och hembakat utanför kontoret på Omsorgsfamiljens egen kaffehörna.

Vi tar gärna emot fler kunder och vi finns bland annat i Fruängen, Långbro, Bredäng, Solberga. Skärholmen. Mälarhöjden, Sätra och Hägerstensåsen.

Tina Eriksson

Jenny Renholm

Jovana Zaric