Åkersberga

Vi i Åkersberga har funnits i kommunen sedan sommaren 2015. Vi startade upp som ”Buhres Hemtjänst” men blev 2019 en del utav Omsorgsfamiljen H.E.M AB. Vi finns i en fin, ljus lokal på Rallarvägen 41, 1tr. Här har vi huserat sedan starten 2015.
Vi är i dagsläget ca 80 medarbetare som tillsammans gör ett stort jobb för att ta hand om våra ca 120 kunder och 100 larmkunder. Vi arbetar alla årets dagar mellan 07:00-22:30.
Vi är flera som arbetat inom företaget sedan starten och det är otroligt kul att så många valt att vara kvar under så många år.

På kontoret i Åkersberga är Therése Forstén enhetschef.
Sara Johansson är kundansvarig och har all kontakt med kunder, bistånd samt anhöriga. Sara arbetar tätt tillsammans med Jessica Johansson, Jessica är delaktig i allt som rör kunderna samt avlastar även schemaläggarna om det behövs. Solmaz Tahbaz och Amanda Bromark är våra två samordnare som ser till att schemat görs, bemannar veckorna samt ansvarar för alla inkommande samtal på vår jourtelefon under kontorstid. Annelie Selander. Våran intraphonist. Annelie är den som hjälper våra medarbetare i det dagliga arbetet i att rapportera kundbesök, skriva dokumentationer samt lära vår nya personal hur vi arbetar i detta program. Sist men inte minst har vi vår ekonomiansvariga för Åkersbergakontoret på plats 4-5 dagar i vecka, Gaia Lundell.

Vi på enheten i Åkersberga vill erbjuda våra kunder en trygg och personlig hemtjänst. Vi vill bemöta våra kunder på ett vänligt och empatiskt sätt och på så sätt bidra till att skapa meningsfullhet för våra kunder.
Vi som arbetar här har en gemensam känsla för att hjälpa andra, se våra kunder och erbjuda just det som du behöver. Vi som är anställda här är alla beredda att göra allt vi kan får att få våra kunder att trivas hos oss. I våran personalstyrka hittar du ett stort gäng utbildade undersköterskor, erfarna vårdbiträden samt en och annan sjuksyster. Vi ser att utbildning och erfarenhet är viktigt för att kunna erbjuda en trygg och säker omvårdnad. Vi är breda i våra erfarenheter vilket vi tycker är bra.

Vi har även flera olika språk inom verksamheten, vi har personal som pratar finska, spanska, ryska, persiska, arabiska med mera.

Då pandemin har slagit till hårt i världen arbetar vi ständigt utifrån rådande restriktioner och hoppas på att snart få kunna slå upp dörrarna till ett öppet hus med fika för våra kunder vilket har varit mycket omtyckt på våra övriga enheter.

Sara Johansson

Therese Forstén

Annelie Selander

Amanda Bromark

Solmaz Tahbaz

Jessica Johansson