Hagsätra

Vårt kontor i Hagsätra ligger på torget mitt i händelsernas centrum på Hagsätra torg 44. Det var i den här lokalen som Omsorgsfamiljen startade sin verksamhet i januari 2011. Lokalen har varit Barnavårdscentral, Djuraffär och även hemtjänst under tidigare år.

Kontoret är ljust och trivsamt och här samlar vi våra medarbetare för morgonmöte, kvällsmöte och för avstämning infört natten. Vi finns ute i verksamheten dygnet runt vilket vi ser som en stor fördel. Våra medarbetare är alltid välkomna in till kontoret och här finns ett ordentligt kök och bra med förvaring så att alla känner sig välkomna att äta lunch och dricka kaffe på kontoret under arbetspassen.

Vår enhetschef Camilla Brohn har en lång erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen och hon sköter om alla beslut, kontakter med kunder och anhöriga och anställer våra medarbetare. Camilla är också Omsorgsfamiljens kvalitetschef och ansvarar för att vi följer våra avtal och den lagstiftning som vår verksamhet vilar på.

Camilla arbetar tillsammans med Tania Ortiz och Malin Starrin som är Hagsätras samordnare. Tania och Malin har en lång erfarenhet av att organisera det dagliga arbetet i hemtjänsten och tar emot alla telefonsamtal som kommer till oss mellan 07.30 till 16.00 och hjälper våra kunder, anhöriga och medarbetare så att all hjälp kommer på beslutad tid och blir utförd av rätt person.

Vi har sedan starten haft Öppet hus varje vecka på kontoret i Hagsätra dit alla kunder är varmt välkomna.

Vi har i dag 140 kunder som är knutna till vår verksamhet i Hagsätra. Från vår enhet i Hagsätra välkomnar vi kunder i stadsdelarna Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Hägersten/Älvsjö.