Att arbeta i hemtjänsten

Att arbeta med Hemtjänst hos
Omsorgsfamiljen Vård & Omsorg

Att arbeta inom Hemtjänsten är ett avancerat arbete där du måste kunna allt från matlagning och personlig omvårdnad till serviceinsatser som städ och tvätt. Våra hemtjänstkunder är många gånger sjuka med omfattande hjälpbehov vilket ställer stora krav på dig som medarbetare i Omsorgsfamiljen.

För att arbeta inom hemtjänst krävs att du har undersköterskekompetens eller är vårdbiträde med erfarenhet från äldreomsorg eller hemtjänst. Vi kommer att lösa vissa serviceinsatser med annan kompetens men det är alltid en Undersköterska eller Sjuksköterska som ansvarar för den direkta kundkontakten och den omvårdnad som efterfrågas.

Eva-Lotta Kassel är ansvarig för verksamheten och är Leg sjuksköterska sedan 40 år. Eva-Lotta svara på dina frågor på telefon eller träffar dig på kontoret om du vill vara med oss och arbeta. Vi vill få kontakt med dig som delar våra värderingar och som vill vara med om att bygga upp den bästa av Hemtjänstverksamheter.

Omsorgsfamiljen har självklart ett Kollektivavtal och vi har valt Almega, Svenskt Näringsliv för både vår Hemtjänst och vår Personliga Assistans.

Välkommen att ta en kontakt via telefon eller kom in till oss på kontoret.